Luonnollista kauneudenhoitoa

Ekologisuus, luonto ja kestävä kehitys edellä

On tärkeää, että luonto on pidetty mielessä tuotteen valmistamisesta sen elinkaaren loppuun asti. Tarjoamme laadukkaita, turvallisia ja ympäristön kanssa tasapainossa valmistettuja tuotteita, jotka ovat pakkausta myöten mahdollisimman ekologisia. Ecolivian yhteistyökumppanit edistävät tuotteillaan ja toiminnallaan kestävää kehitystä.

Tämän lappeenrantalaisen verkkokaupan tuotevalikoimaan ovat tervetulleita Suomessa ja ulkomailla valmistetut ekologiset tuotteet. Meille on ekologisuuden rinnalla ensiarvoisen tärkeää tuotteiden korkea laatu ja raaka-aineiden turvallisuus.

Puhtaat hiukset ja omatunto

Ecolivia-ekologiset-hiustenhoitotuotteet O'right

O'RIGHT - HIUSTENHOITOTUOTTEET

O’right tarjoaa luonnollisia aineita sekä hiustenhoitotuotteissa, että pakkauksissa. Yksi yrityksen tärkeimmistä arvoista on terveys ja tuotteet ovatkin ihmisille ja luonnolle terveellisiä sekä täysin vapaita haitta-aineista, kuten hormoneista, sulfaateista ja väriaineista.

O’rightin tuotantolaitoksissa käytetään aurinko- ja tuulienergiaa ja pääkonttorilla vettä säästetään kierrätysjärjestelmällä. Muovia vähennetään valmistamalla täysin maatuvia shampoopulloja. Käytön jälkeen kompostoitava pullo palaa takaisin luontoon, mistä se on tullutkin. Maailman vihreimmän, täysin maatuvan, tree-in-a-bottle- shampoopullon pohjassa on siemeniä, josta voi maatuessa kasvaa puu!

100% orgaaninen ja onnellinen

Ecolivia-ekologiset-hiustenhoitotuotteet

KOKOS - HYGIENIATUOTTEET

Aito hyvä olo syntyy luonnonmukaisista ja eettisistä ratkaisuista. Kokoksen tuotteet on valmistettu vain luonnollisista kasviperäisistä raaka-aineista ja tuotteet ovat vegaanisia, 100% orgaanisia, säilöntäaineettomia ja alumiinittomia.

Tuotteet ovat käsityönä valmistettuja. Jokaista tuotetta ympäröi biohajoava pahvi, jonka voi käytön jälkeen kierrättää takaisin osaksi luontoa. Kokos tarjoaa palkittua laatua 100% luonnollisesti.