O'RIGHT - Maailman vihrein shampoo

O'rightin keksijä ja toimitusjohtaja Steven Ko kärsi paljon allergisista reaktioista. Terveyden vuoksi ja ympäristön sekä arkipäivän säilyttämiseksi hän on etsinyt luonnollisia ainesosia tuotteilleen. Vuonna 2002 Steven Ko perusti O'rightin. Valitettavasti  perustusvuonna kuolivat myös hänen vanhempansa, he kuolivat munuaisten vajaatoimintaan ja syöpään. Hänen tavoitteenaan on  ihmisten suojeleminen myrkyllisten raskasmetallien ja kemikaalien seurauksilta. Steven Ko käynnisti vihreän vallankumouksen ympäristöystävällisten ja orgaanisten kosmeettisten tuotteiden myötä. Syyskuussa 2006 O’right tuotteet luokiteltiin paitsi ympäristöystävällisiksi myös hyväksi terveydelle.

TERVEYS JA YMPÄRISTÖ

O’right käyttää vain aineita jotka ovat ihmisille ja ympäristölle terveellisiä. Mitään tuotteista ei ole testattu eläimillä. Ainekset ovat sertifioitu USDA- ja ECOCERT sertifiointilaitoksilla.

Sisältö yksin ei tee O’right shampoosta vielä vihreintä shampoota maailmassa. Kaikki tuotteet valmistetaan yksinomaan aurinkoenergialla ja tuulienergialla Aasian vihreimmässä O’Right pääkonttorissa. O’right tuotteiden korkit ja laatikot on tehty myös sertifioiduista orgaanisista materiaaleista. Lisätietoja sertifikaateista on kohdassa saavutetut tunnustukset ja palkinnot.

Innolla ja ammattitaidolla O’right-tiimi on omistautunut suunnittelulle kuten pakkauksien ja tuotemarkkinoinnin designille yleensäkin. O’right tuotteiden korkit on valmistettu käsityönä taiwanilaisesta Moso -bambusta. Tämä antaa jokaiselle bambukorkille uniikin ilmeen ja tuo esille kasvin kauneuden ja käyttökelpoisuuden.

Ecolivia-ekologiset-hiustenhoitotuotteet O'right

LUONNOLLISET AINESOSAT

O’right shampoot sisältävät luonnollisia ainesosia kuten: vihreä tee, teepuuöljy, kahvi, bambulehdet, Goji-marjat & kultainen ruusu, nämä ovat vain osa O’right shampoiden tärkeimmistä olemuksista.

HAITTA-AINEISTA VAPAA -IDEOLOGIA! O’right tuotteissa ei käytetä lainkaan hormoneja, parabeeneja, sulfaatteja, etyleenioksidijohdannaisia, flataatteja, formaldehydejä, sakeutusaineita tai väriaineita.

O’right vähentää muovia – innovatiivinen tree-in-the bottle käsite tarkoittaa, että shampoopullo voidaan 100% kompostoida eli siitä ei jää mitään jäljelle. Myös tyylikkäät korkit on valmistettu bambusta muovin sijaan ja ne tietysti ovat myös 100% hajoavia.

O’right säästää vettä – veden käyttö huolestuttaa O’rightia erityisesti. O’rightin pääkonttorissa rakennettiin sadeveden ja veden tuotannon kierrätysjärjestelmä. Tämä vähentää merkittävästi veden kulutusta. Lisäksi vettä säästyy jokaisen O’right shampoo levityksen yhteydessä, sillä O’right shampoo on helpompi pestä pois sen ohuemman koostumuksen ansiosta ja koska siinä ei haitallisia aineita. Näin säästyy jopa 30% veden kulutuksesta.

MAAILMAN VIHREIN SHAMPOO - PUU PULLOSTA

Ecolivia-ekologiset-hiustenhoitotuotteet O'right

Yksi mielenkiintoisimmista O’right suunnittelijoiden innovaatiosta on ”Tree in the Bottle” shampoo – vihreä shampoo, josta kasvaa puu. RED DOT AWARD palkintotuomaristo palkitsi O’rightin parhaan muotoilun 2013 palkinnolla ja If Product Design Award palkinnolla vuonna 2014. Pullo on valmistettu 100% kompostoitavasta materiaalista ja puun siemenet on piilotettu pullon pohjaan. Ympäristöä säästävä PLA -materiaali on peräisin hedelmistä, vihanneksista ja kasvitärkkelyksestä. Sopivassa ympäristössä kompostoitava materiaali hajoaa yhden vuoden kuluessa ja palaa sen alkuperään eli takaisin luontoon.

FLORAL BOX - PAKKAUKSESTA KEDONKUKKIA

Ecolivia-ekologiset-hiustenhoitotuotteet O'right

Jokaisessa O’right pakkauksessa käytetään FSC -sertifioitua paperia ja ne on painettu ympäristöystävällisellä soijamusteella. Lisäksi jokaisessa laatikossa on siemenpaperi. Laitat vain pakkauksen maaperään niin, että siemenet voivat kasvaa luoden iloa sinulle ja muille.

EKOLOGINEN SALONKI BRÄNDI

Vihreä hiustenhoitotuotemerkki O`right tarjoaa paitsi hiustenhoitotuotteita, se myös välittää paikallisesta kulttuurista ja haluaa tukea vihreää elämäntapaa, O’right haluaa olla linkkinä meidän ja maapallon välillä. Luonnon innoittamana, O’right tukee vihreää elämäntapaa lukemattomien mahdollisuuksien kautta, mikä osoittaa rakkautemme ympäristöä kohtaan, joka on osa O’rightin filosofiaa vihreänä brändinä.

O’right paljon enemmän kuin pelkkä hiustenhoitotuote. Se, mikä erottaa O’rightin muista on selkeä johdonmukaisuus, O’right ei ole vain sisällöltään laadukas ja ekologinen, se ajattelee paljon kauemmas. Koko brändi suunnittelusta, kehityksestä, tuotannosta, logistiikasta, tehtaista ja markkinoinnista, siis jokainen askel asetetaan tasapainoon ympäristön kanssa. Näin tehdään oikeasti ekologinen tuote.

TERVEYS JA VIHREÄ TUOTANTO

O’rightin keksijä ja toimitusjohtaja Steven Ko kärsi paljon allergisista reaktioista. Terveyden vuoksi ja ympäristön sekä arkipäivän säilyttämiseksi hän on etsinyt luonnollisia ainesosia tuotteilleen. Vuonna 2002 Steven Ko perusti O’rightin. Valitettavasti  perustusvuonna kuolivat myös hänen vanhempansa, he kuolivat munuaisten vajaatoimintaan ja syöpään. Hänen tavoitteenaan on  ihmisten suojeleminen myrkyllisten raskasmetallien ja kemikaalien seurauksilta. Steven Ko käynnisti vihreän vallankumouksen ympäristöystävällisten ja orgaanisten kosmeettisten tuotteiden myötä.

Syyskuussa 2006 O’right tuotteet luokiteltiin paitsi ympäristöystävällisiksi myös hyväksi terveydelle. ”Luonnollinen, puhdas ja ympäristöystävällinen” – se on Stevenin motto. Toiveena tehdä kaikkien elämästä kauniimpaa ja kestävämpää, tämä yritys kylvää yksinomaan vihreitä siemeniä ympäristönsä vuoksi. Näin alkoi O’rightin tarina.

Ecolivia-ekologiset-hiustenhoitotuotteet O'right