Toimitus ja palautus

TOIMITUS

Toimitukset tapahtuvat arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Paketin toimituskulut on 6,20 € / lähetys.

Yli 60 € tilaukset ovat ilman toimituskuluja.

MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI

Matkahuollon Lähellä-pakettisi lähetetään sinua lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski tai muuhun Matkahuollon pakettipisteeseen. Valitset haluamasi noutopisteen tilauksen yhteydessä.

Muista merkitä tilaukseen matkapuhelinnumerosi, jotta saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

PALAUTUS

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan kuitenkin, että palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Tuotteiden mahdollisten sinettien tulee olla ehyitä. Jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä mahdolliset postikulut sekä Klarnan laskutuskulut, mikäli olit valinnut maksutavaksi Klarnan.

Palautukset tapahtuvat Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena, joka on lähettäjälle ilmainen. Tuotteen palauttaminen Matkahuollon kautta onnistuu seuraavasti:

  1. Pakkaa tuote tai tuotteet huolellisesti, että se ei likaannu tai vaurioidu kuljetuksen aikana.
  2. Tulosta palautelomakkeemme TÄSTÄ ja laita se palautettavan paketin sisään (jos sinulla ei ole tulostinta voit myös lähettää palautuslomakkeessa pyydetyt tiedot sähköpostitse osoitteeseen info@ecolivia.fi, otsikoi viesti nimellä ASIAKASPALAUTUS).
  3. Laita palautusosoitteeksi:  Ecolivia, Kauppakatu 22 A 29, 55100 Lappeenranta
  4. Liitä pakkauksen päälle näkyvästi ”Palautustunnus 9535895”, jotta sinun ei tarvitse maksaa palautuksesta koituvia toimituskuluja.
  5. Voit palauttaa paketin mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen. Mikäli noudit tilauksen K-Marketin toimipisteestä voit tehdä palautuksen myös samaan myymälään.
  6. Saat palautuspisteeltä/toimipisteeltä palautuskuitin. Muista säilyttää palautuskuitti niin kauan, kunnes palautus on käsitelty kokonaisuudessaan.

Ilmoitamme palautuksen vastaanottamisesta sähköpostitse. Mahdollinen takaisinmaksu suoritetaan sille tilille, mistä olet tilauksen maksanut kahden viikon kuluessa tuotteiden saapumisesta varastollemme. Jos olet maksanut ostoksesi Klarna-laskulla ja palautat vain osan tilaamistasi tuotteista, lähetämme sinulle uuden korjatun laskun niistä tuotteista jotka olet pitänyt. Palauttaessasi kaikki tilaamasi tuotteet peruutamme Klarna laskun kokonaisuudessaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää toimituksiin, palautuksiin / vaihtoihin liittyen, ota yhteyttä info@ecolivia.fi.